Translate

måndag 28 mars 2016

Förra sommarens primadonnor.

"Mamma" ´New Dawn´ och några av hennes döttrar.
´New Dawn´
´Awakening´, barn till ´New Dawn´.


´White New Dawn´
Törnrosa

10 kommentarer:

 1. 'New Dawn' er så vakker. Er litt bekymret for henne her. Stilkene ser så svarte ut.
  Krysser fingre.
  Ha det så godt! Klem Anne

  SvaraRadera
 2. Jag har New Dawn men tycker det är problem med rost på henne!
  Hon fick flytt till staket-rabatten där hon inte syns så mycket. Skaffade Awakening som ska vara mer tålig men : nu har de fått flytta ihop. Mamma och barn.. Med rost 😊

  Ha en härlig dag!

  Veronica

  SvaraRadera
 3. Titta på dina vackra bilder är MYCKET roligare än att höra på regnet mot fönsterblecket! Och imaginär rosdoft fungerar utmärkt också i en täppt näsa :))

  SvaraRadera
 4. Det är en helt underbar ros.Hoppas min har klarat sig bra och växer mycket.Fick ju sätta en ny förra våren
  Ha en fin och skön vecka
  Kram Meta

  SvaraRadera
 5. 'Awakening' har vi också. Den fick en del rost förra året, men det förlåter jag den för blomningen var alldeles ljuvlig :-)
  Kram Nora

  SvaraRadera
 6. Underbara bilder som du visar....ögongodis...=)

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 7. Så vackra bilder på dina primadonnor:) Fin kombination med New Dawn på första bilden!!!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 8. Så vackert! En liten fråga, vad heter den blå blomman på översta bilden? Och knopparna som syns, är det samma som den blå? Så sirlig och fin! Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Ser du detta? Det var längesen...

  SvaraRadera
 10. Om replika klockor du gillar en tung och jag menar tung klocka, kommer du att njuta av att bära Delma Blue Shark III. Jag rolex kopior föredrar personligen lättare klockor och efter att ha bära mitt Exospace B55 med ett titaniumfodral och titanarmband, var 316L, klockor kopior kvalitetsstålfodral och armband av Blue Shark III helt enkelt för en ansträngning för mig. Det skulle ta en väldigt obehagligt snäv passning på armbandet fake rolex för att stoppa klockhuvudet vinglande och trycka ner på toppen av min hand när min arm svänger bredvid mig när jag går. Att ha den på gummiremmen har gjort en märkbar skillnad fake Rolex till det bättre.
  Om jag hade en mycket tjockare handled, så förväntar jag mig att vikten på klockhuvudet fördelades över ett större område och en bättre, säkrare rolex replica passform är jag säker på att skulle kunna uppnås. Men för mig och min 17,5 cm (ca 6,8 tum) handled skulle jag behöva leta efter Rolex replica något mer kompakt och lättare från Delma, som Periscope, som är en jättestor tredje lättare än Blue Shark III och fortfarande erbjuder 500 meter av vattenbeständighet.rolex kopia Åh, och det är ungefär halva priset, med samma rörelse.
  Jag önskar att Delma skulle börja använda titan för några av sina kapabla replika klockor dykurar, för med sin uppmärksamhet på detaljer och unika, men inte alltför knäppa design och förpackningar, kan det göra ett lockande fall för en mer bekväm rolex kopior dykare i detta segment. Men jag tappar.

  SvaraRadera