Translate

onsdag 28 mars 2012

Hjälp!

Är det någon som kan förklara varför jag helt plötsligt inte kan kommentera hos vissa bloggar där jag förut kunde? Det gör mig galen.
Och så har jag fått tillbaka det andra systemet för "nya inlägg" mm, det som jag tog bort för några veckor sedan. Då hade jag även fått de där hemska darriga ord som skulle tydas av kommenterarna. Men de försvann med hjälp av info från Anna Vattenkannas blogg. Nu då, har jag fått de där orden igen? Är det någon som vet? Dubbelsuck!

Nej, nu får det bli något roligare.
Ett paket med växter från Borealis anlände för någon vecka sedan. Kolla så stora och fina Trilliumlökarna var! Något helt annat än förra årets leverans av Trillium från Lilla Fiskaregatans Trädgårdsbutik. De syntes inte alls, en fanns över huvud taget inte. När jag undrade, sa ägaren bara att så skulle det vara. Och vilket pris jag fick betala där! Flera hundra medan jag fick betala 99:- hos Borealis för tre fina plantor. Nä, aldrig mer från L F T, tack. Blev sååå besviken på deras "vara" och deras bemötande. "De är så svåra att övervintra". Men sälj dem inte då förrän de visat att de lever!!!Köpte även den gula trilliumen, luteum, från Borealis, flera minihostor, en för mig ny skugglilja, Tricyrtis ´Rasberry Mousse´, en ljuvlig pion, Paeonia japonica, och en riktig nyhet, Beesia calthifolia. Just nu kommer jag inte på något svenskt namn på den där sista växten. Kände inte till den sedan förut heller.

Som avslut idag, bara lite "mys" från växthuset:


Nu får det bli god natt för ikväll.
                                                                     Törnrosa

10 kommentarer:

 1. Gör en liten testkommentar, bara för att kolla hur det är med de där orden...

  SvaraRadera
 2. Näpps, inga konstiga ord att försöka avkoda! Alltid något! =)
  Och så roligt att du blev nöjd med årets leverans!
  Ha det fint! /Caroline

  SvaraRadera
 3. Så härliga paket du fått!! och mysigt i växthuset har du också. Tyvärr så kan jag inte hjälpa dig med kommentarerna.
  Ha en alldeles underbar dag!!

  SvaraRadera
 4. Hos mig har det varit nåt konstigt idag, jag skulle skriva in konstiga bokstäver för att komma in på bloggen?? Härliga växter du beställt från Borealis, inte fanns det Trillium när jag beställde förra veckan, är det så att man ska vara ute i god tid kanske?Det ser väldigt trevligt ut i ditt växthus!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Hos flera jag besöker har det varit problem. Orsaken vet jag inte. Härligt att du i år fått fungerande leveranser. Jag önskar dig en härlig dag! Zinnia

  SvaraRadera
 6. Härliga plantor från Borealis. Gissa vad, de håller på att flytta in i en gård bara kilometer här ifrån, på min väg till Lund. Hjälp, kommer att ruinera mig ;)
  Du har säkert fått det nya formatet för bloggen, det går att byta tillbaka till det gamla, slå en pling så assisterar jag.
  Kram
  Anette

  SvaraRadera
 7. Hade jag kunnat och vetat hade jag hjälpt dig med blogger men jag är total analfabet när det gäller sånt. Tyvärr. Men det finns en blogg som heter Fixa din blogg och där hjälper dom till helt utan förbindelser för att dom tycker det är roligt och man kan fråga osv.

  Dåligt, väldigt dåligt kundbemötande du råkade ut för förra året där. Det sprider sig snabbt sånt.

  Kul då att det var bra hos Borealis, riktigt roligt när man som kund känner att man får bra saker! Nu måste jag in där och titta jag också!

  Agneta kram

  SvaraRadera
 8. Trist när det inte fungerar med bloggandet. Kan inte hjälpa dig, tyvärr. Vad mysigt du har i ditt växthus, och tack för tipset om Borealis, det var en ny bekantskap. Ha ha, den lurviga ser gullig ut på bild, men jag är inte heeelt säker på att du skulle tycka han var så rolig alla gånger i trädgården;-).

  Ha det fint och hoppas det löser sig med bloggen.//Laila

  SvaraRadera
 9. Om det där med att inte kunna kommentera....för ett tag sen var det trassel med det och då hjälpte det om man såg till att vara inloggad innan man gick in på andras bloggar för att kommentera (dvs skulle du logga in i samband med kommentaren funkade det inte).
  Ett tips att testa iallafall.

  SvaraRadera
 10. ...Och jag kan inte ansluta mig som följare hos "nya" bloggar. Jättetrist! Är också helt okunnig när det gäller detta, så jag hoppas att det löser sig på nåt sätt. Lycka till, du också!

  SvaraRadera