Translate

torsdag 3 maj 2012

Förra inlägget blev för ledsamt så nu får jag allt pigga upp mig och er med lite härliga just-nu-vårbilder att bli glad åt. De flesta i krukor, ståendes i stora växthuset i väntan på... 


I en kruka med ett olivträd bor en minicyklamen. Tittar förvånat upp över kanten då jag står på knä nedanför och tar kort. Undrar väl vad jag håller på med.Och utanför sover Zappa.

Jag ska också sova nu. God natt alla mina bloggvänner. Sov gott!

                                                                Törnrosa

7 kommentarer:

 1. Nej, nej, nej - tog räven hönorna. Attans. Det är ett bekymmer det, det minns jag från när det fanns hönor i min familj. Man blir så förgrymmad.
  Men nu har du fina ljusa glada härliga bilder!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Men vad har hänt med Camelian?
  Har den gått o lagt sig ;-)
  Den är väl ledsen över att inte vara i centrum hela tiden nu när trädgården vaknat :-D
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 3. Så många fina bilder du bjuder på, jag fastnar speciellt för den lilla minicyklamen. Tråkigt med hönsen, samma sak hände här för många år sedan när kidsen var små, det var inte kul!
  Ha en fin fredag.
  Kram lotta

  SvaraRadera
 4. Törnrosa, nu behövs lite glada vårbilder! Tack! Vårförhoppningarna måste underhållas, när det är snöblask över sjö och rabatter. Finns det rävfällor?
  Kram Ingela

  SvaraRadera
 5. Sorg och glädje... det är kanske så det är här i livet för det mesta? Tycker att det var så synd på dina fina höns och tuppar dock.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Usch vad tråkigt!! har varit med om det där själv men det var en rovfågel som jag dessutom fick lov att släppa ut för han var kvar i hönsgården, man blir så lessen...
  Men det var fina just nu bilder du visade.
  Trevlig helg
  Mariana

  SvaraRadera
 7. Vad fint du har i ditt växthus, så mysigt och hemtrevligt. Jag längtar till växthus och hoppas att det kan bli verklighet inom ett år eller två :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera