Translate

söndag 24 juni 2012

Här har jag tillbringat hela, nåja, stora delar av midsommarhelgen. Druckit kaffe och vin, ätit fikabröd och tilltugg, umgåtts, läst, slummrat till och gömt mig för sol och mygg. Helt enkelt haft det härligt.


Idag fick jag däremot mest rusa runt med vattenkannor och betjäna alla törstiga växter och blommor. Så fort det gick för alla dryga 40 millimetrarna regn härom veckan att blåsa och torka bort.
 Men i morgon lär det bli ett nytt regnande som kommer in över Mälardalen. Då behövs det andra doningar.


Översvämning? Kanske. Annars en del av äldste sonens gamla damm.


               Och hostorna trivs med regn och vatten. Växer, grönskar, blir vackrare och vackrare.
                                                           Hostor och gräs...gräs och hostor.


 Kanske blir det regnoväder, kanske inte.

Hej hopp!

                                                                  Törnrosa

7 kommentarer:

 1. Ja tänk vad torrt det blir snabbt igen. Jag sådde gräs vid förra regnperioden, men det har inte grott, och det är så torrt, trots att jag vattnar. Ännu några frön som jag inte klarar, kanske. Nu har jag sått igen...

  Ha det fint//Laila

  SvaraRadera
 2. Vilken fantastisk trädgård, ser ut som den finaste botaniska varianten och det där uterummet är ju magiskt. Underbart läckert!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Uterummet skulle jag vilja se fler bilder på! Du kanske har det i tidigare inlägg??? Det var bland det snyggaste jag sett! Jag ska bygga i sommar och behöver massa ide'er :)

  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 4. Fina bilder! Låter som du har det perfekt rummet:)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Det började regna i natt, men ännu ingen översvämning här. Förstår att du haft det bra i ditt lusthus. Fortsätt med det nu i regnet :)

  SvaraRadera
 6. Ja, idag blir det blött... Efterlängtat för det har varit torrt som bara den. Älskar ditt limegröna inlägg. Det är en färg jag aldrig någonsin kommer att tröttna på. :)
  Kramar!

  SvaraRadera
 7. Låter ju inte så dumt att tillbringa helgen i ditt fina växthus, skulle jag ocså göra om jag hade ditt! Hostor och gräs kan ju inte finnas så mycket som slår det och ditt förra inlägg som går i limegrönt...mmmm.
  får se om mannen vill köra mig dit jag vill, för isåfall kommer jag på besök om du är hemma nån gång ons.fredag kanske. Jag hör av mig innan isåfall!

  kram ulrika

  SvaraRadera