Translate

onsdag 3 oktober 2012

Disig morgon...

var det idag också, men med ett så otroligt härligt ljus. Innan frukost var jag ute och fotade i en halvtimme, drygt. Svisch, hade jag tagit över 200 bilder. Den ena vackra dagern efter den andra bara droppade in i kameran. Jag hade fullt schå att knäppa. Och ni, mina kära bloggvänner, ska bli utsatta för dem. Kanske i flera inlägg, man vet aldrig. Men å andra sidan, tittandet är helt frivilligt.


.
Törnrosa

11 kommentarer:

 1. Jag tittar gärna! Älskar dimman i träden i bakgrunden!

  SvaraRadera
 2. Visst var det en underbar morgon! Tyvärr var inte resten av dagen lika underbar....åtminstone inte vädermässigt:-)
  Tittandet är frivilligt, precis som du skriver. Och du, jag tittar mycket gärna på bilder som dessa. Tycker de är helt underbara!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så vackra bilder.Vill gärna se fler.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 4. Sagobilder! Man tror nästan inte att det kan vara så fint ute ibland, det ser trolskt ut och det tycker jag väldigt mycket om, mjukt och fint!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Det blir stämningsfullt med dis!
  massa fint!
  Mariana

  SvaraRadera
 6. Dis, dimma, strilregn...det blir fina bilder och är alldeles underbart att vara ute i! Färgerna blir så härligt mättade. Förutsatt att man kan gå in till värme och torra kläder när det börjar väta igenom, förstås:)

  SvaraRadera
 7. Dimma är vackert och magiskt på något sätt! Älskar oktober med alla färger och dimma :-) Tack för din kommentar hos mig, blev jätteglad.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 8. Oj! Det var jobbigt att blunda och scrolla ;)

  Skoja bara! Jättefina bilder av ett vackert förfall av sommar!

  kram

  SvaraRadera
 9. Tack för titten, högst frivillig och mycket njutbar!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Så mycket vackert att titta på och det gör jag så gärna.

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 11. Men, oj, hur kunde jag missa det här inlägget? Tur jag gick in för att kolla om du var med i Blommig fredag idag. Nu har jag iallafall lagt upp dig i min blogroll (som jag använder för att hålla koll på nya inlägg).
  Sådana stämningsfulla bilder, flera, flera!!! Det är ett alldeles särskilt ljus i dem! Och så fick jag se alla dörrarna ;-) (tror jag).

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera