Translate

söndag 16 december 2012

Välkomna!

Flera nya följare har kommit till mig den senaste tiden medan jag har haft problem med bloggutrymmet. Ni har ännu inte fått en ros som välkomsthälsning, men nu ska det äntligen bli en. Mia med den härliga bloggen Mias hageliv, välkommen, Jannibele med Enerhagen, välkommen, Candelia med flera roliga bloggar, välkommen, och Alice´s Eventyrland, välkommen! Jag är så glad att ni hittat till mig! Och här kommer rosen till er alla.


( Rosa x centifolia muscosa ´Henri Martin´, en mossros som sägs ska klara zon V, men jag undrar det. Kan i alla fall med fördel odlas i lätt skugga. Engångsblommande med lång blomning, från slutet av juni och hela juli månad. Inte så kinkig med jordmån. Kan bli över 1.75 hög. Mycket taggig herre, men en underbar bekantskap.)
Törnrosa
4 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk bild på den vackra Rosen.

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 2. Härligt! Jag är just på tips efter skuggtåliga rosor :)

  Veronica

  SvaraRadera
 3. Så härligt att få se en riktig favoritros så här i vinermörkret, det är fantastiskt att dom kan komma fram ur det här grå och mörka vi har nu. Eller ja, vid hade ju snö ett par dar och då var det som ett stort duntäcke över hela trädgården och då var det så man tänkte, nu har dom det mysigt växterna därunder!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Åh, känner mossrosdoften ända hit! Så skönt att det ordnat sig med bildutrymmet till slut, kan ju inte vara utan dina fina bilder :)

  SvaraRadera