Translate

onsdag 10 juli 2013

Kväll mot natt.

Mörkret, så mörkt det nu blir här i juli, kryper in i trädgården. Snart ser jag bara de vita blommorna i Vita rabatten lysa som små lyktor. Alla andra färger får vänta på morgonsolens strålar för att ånyo kunna skimra och le. Då är de vitas mörkerdans över och de får snällt stå i bakgrunden och vänta på sin nästa kvällstur.
Det är nu, i den stilla tiden mellan kväll och natt, med svaga ljud, milda gråtoner och slumrande natur jag njuter som allra mest. Huset är tyst, djuren har lagt sig till ro, jag sitter uppe. I fred med tankarna.
STA-besöket ikväll i min trädgård var som alltid roligt. Många mysiga, kunniga, trevliga och pratsamma kom och gjorde kvällen värd allt rensande, klippande och pustande. Inför varje utlovat "öppen trädgård" undrar jag varför jag sagt ja, efter varje "öppen trädgård" har jag fått så oerhört mycket positiv ny energi och glädje. Tack alla ni som gjorde den här kvällen så bra!!!
Och i morgon får jag besök av Mälarrosen, en lokalgrupp i Rosensällskapet. Kul, kul.

Törnrosa

8 kommentarer:

 1. Visst är det skönt när det blir kväll och jag kan till och med gilla mörkret, men inte i juli... tokgillar dina gulgröna nyanser.
  Kram och natti!

  SvaraRadera
 2. Så vackert! Ja och just under kvällen blir det vackra än vackrare...
  Ha det gott!
  /Katarina

  SvaraRadera
 3. Jag "tokgillar" dina planteringar med grönt, lime och svagt gult! Ursnyggt!

  Tack snälla du för din gulliga kommentar på min blogg! Hoppas ni får en lika fin kväll idag som igår!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Så sköna gröna nyanser av grönt!
  Det är så trevligt med trädgårdsbesök och då måste det bli lite ordning så det för med sig att vissa segisar plötsligt blir fixade..
  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Härligt! Du verkar ha en så vacker trädgård att det inte borde vara något att vara nervös för att visa upp. Trädgårdskompisar är (ofta) kul att träffa. :-)

  SvaraRadera
 6. Härligt att det känns bra efter besöken. det är rätt pirrigt kan jag förstå. kan inte tänka mig att det är svårt för dig att ta mot folket du har det så fint.
  Ha det gott i fortsättningen
  Kram Meta

  SvaraRadera
 7. Härliga, vackra bilder!/Anja

  SvaraRadera
 8. Hei

  Så hyggelig at du har hatt masse besøk i hagen din! Vakre bilder :-)

  Klem fra Marit

  SvaraRadera