Translate

tisdag 10 september 2013

Hå hå ja ja, en sån´ dag.

Vattna, vattna. Värmen tar all fukt. Jag springer med kannor, sätter timer på vattenslangen, flyttar vattenspridaren efter 30 minuter. Ett sånt schå! Men vad jag njuter av den här sensommarvärmen.Mellan vattenkannor och spridarflytt sitter jag i solen och hoppas att benens brunbränna ska få lite bättring.


Inte alla stolar är lediga. Vissa har invaderats av växter och krukor,


medan andra har fått finbesök av någon av husets katter.
 När jag har suttit och funderat ett tag, är det dags för mer vattning och fler törstiga växter. Inte bara i krukor, (som jag dessvärre har hur många som helst av),


utan hela rabatter och planteringar står och slokar och ropar och längtar efter regn.
 

Nä, nu struntar jag i det här eviga vattnandet för idag. Jag tror allt att jag lockar ut O på en mc-tur istället. Så får jag fortsätta mitt magiska regnande i trädgården i morgon istället.
 

Hej hopp!

Törnrosa

6 kommentarer:

 1. Tack!

  Ja, benen måste ju underhållas :) Vattnar här också. Önskar att det fanns robotar som åkte omkring och utförde sådant. Helst skulle de dosera rätt mängd gödsel också ;)

  Hahaha, jag försökte skylla min städgen på mamma en gång, men hon påminde mig om att pappa är minst lika ”städig” som hon. Är rädd att jag har blivit värre. Måste göra ”momenten” varje vecka även om jag inte ser något damm. Lite jobbigt ibland. Men vi har ett väldigt lättstädat hus. Inga element, bara golvvärme. En granne tycker att det är kalt hemma hos oss, andra tycker att det är befriande avskalat ;)

  Sov gott!
  //Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Herlig sensommerstemning hos deg. Ja, i år føler jeg at jeg har gått i evig sirkel med vannslangen i hagen. Nesten hver dag... Ikke mye hjelp å få fra himmelen:) Men ville ikke byttet det bort mot dårlig vær. Man får da virkelig tid å nyte små og store detaljer i hagen sin.

   Radera
 2. WOW vilken MC brutta du är då :-D
  Här vattnas det smått maniskt med ska jag säga uj uj
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 3. Låter som en perfekt dag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja, kära nån vad det har behövts vattning denna sommar och fortfarande behövs! Men det är ju fantastiskt för det innebär att sommaren har varit den bästa på många år :-)
  Ibland har det förstås känts som att armarna blivit en hel meter längre efter kånkande på massa tunga vattenkannor hihi.
  Ha det gott. /Ingela

  SvaraRadera
 5. September och snart motorcykeltur
  Min älskling böna snart på bönpallen.
  skrivet i Ronneby sent oktober.
  O.

  SvaraRadera