Translate

tisdag 1 oktober 2013

Trots några frostnätter klarade sig många växter och har fortsatt blomma. En del får bubbelplast eller väv över sig nattetid, andra står lite skyddat under större träd. Men hösten kryper ändå sakta på och jag bär in de mest ömtåliga i växthuset.

 
 

 Den här lilla sötnosen har definitivt fått utegångsförbud nattetid. Istället får hon dansa vidare under glastak och med lätt nattvärme på.

Hej hopp!
Törnrosa

7 kommentarer:

 1. Här har också krukor flyttats och föst ihop inne på glasverandan. Skönt att veta att de har det lite bättre än de som står permanent med fötterna i jorden.

  Höstkram / Therése

  SvaraRadera
 2. Samma här allt som jag är rädd om står nu i växthuset.Och ute är det vitt av frost just nu.
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Ja nu drar det ihop sig. Men det lät som om vi har brittsommar på gång nästa vecka. Hoppas det!
  Ha det gott!
  Ulrika

  SvaraRadera
 4. Så fina bilder från din trädgård! :) Här fick jag skrapa bilrutorna i morse. Hu, vad kallt det var! Men hösten är så otroligt vacker nu så jag kan leva med de där kalla morgnarna. :)

  Sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Lite skönt med höst också tycker jag, men mycket ska göras innan den riktiga kylan kommer.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vad allt ser grönt ut hos er, här skiftar det redan mer i orange än vad som bjöds i lördags.Nattvärme, där sa du nå´t! Undrar var jag ställde värmefläkten i våras...

  SvaraRadera
 7. Nu kommer tydligen köldknöpp 2. Vi ska få neråt -7 grader i veckan, så det är nog dags att stänga växthuset och slå på värmen i den isolerade övervintringsboden. Hej då sista känslan av sommar för i år! Men det kanske är sags nu då det snart vankas advent :)

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera