Translate

torsdag 21 november 2013

Snabba höstpiffet, del II.

Nu får jag sätta fart med att fota och visa piffet innan kylan vräker sig över oss. Vissa växter har redan fått lämna återbud till piffställena och flyttat ned i källarens värme. Dock inte ett par mindre buxbomsklot, ett olivträd och murgrönor. De klarar sig längre ute.

 

På andra sidan planket blev det lite mer hipp som happ. Jag tog vad jag hittade: ett underrede till ett bord, en ranglig zinkskiva, en korg med stor glaskupa i. Ser verkligen inte mycket ut så här på bild. Blev bara halvnöjd. Men jag ska beställa ett riktigt bord av "min" smed dit så småningom.
 
 
 
Plus en järnsockel till krukan med gräs i. Då kommer den upp från marken en bit.
 

 
 

Allt för ikväll.
Törnrosa

5 kommentarer:

 1. Du är ju allt bra på att piffa du. Jag saknar det lite för kolonin är vi ju inte på och jag törs inte ha så mycket ute tills vi får grinden klar så vi kan stänga till så ingen kan gå in hur som helst.Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge var det visst. Ha en fin fredag
  kram Meta

  SvaraRadera
 2. Mysigt med höstpiff och så många fina saker du har där! Jag avstår piffandet i höst- det brukar bara snöa över om jag gör sånt och vi vill inte ha snö ännu.
  Trevlig helg!
  Ulrika

  SvaraRadera
 3. Snygga detaljer och läckert, det perfekta är tråkigt och dött! Ja nu får du skynda dig, snart advent! Säger jag som nästan inte alls piffar...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh, du kan det där så himla bra! Det kan inte jag. Du får gärna komma hit och piffa om du vill :)

  SvaraRadera
 5. Du lyckas då få till det med pifferiet!

  SvaraRadera