Translate

söndag 29 december 2013

Fortfarande lite jul kvar.

Men bara lite. Röda ljus i kronan - nedbrunna. Röda ljus på matbordet - utbytta mot vita. Julmaten - uppäten. Röda amaryllisarna - vissna. Glöggen - nästan slut. Peppisar och grönmögelost - i min mage! Och tomtarna i vrårna - nåja, dem har jag fortfarande där. Kanske hela året... Eller var det på loftet? 

Men julgranen, den blir kvar ett bra tag till.

Kram till er alla bloggvänner, och tack alla ni som önskat god jul. Jag har inte hunnit med datorvärlden så bra på sistone. Suck.

Törnrosa

11 kommentarer:

 1. Tack för din värmande kommentar. Tomteflickan på en av bilderna väcker habegär - men jag är ju väldigt förtjust i gamla, halvgamla trätomtar ;-))
  Ett riktigt Gott Nytt År!
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Hej
  Lite skall man väl ha kvar till Nyår.
  Ha ett Gott slut och ett Gott Nytt.
  Annika

  SvaraRadera
 3. Julgranen får vara kvar här också! Tycker den är så vacker och jag älskar ljuset som blir av alla stjärnor och lampor.
  Gott Nytt År!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 4. Skönt att julen får räcka ett tag till och datorvärlden finns ju kvar! Här åker sista pyntet,granen, ut på Knuts dag, så det så!
  Kram och gott slut och gott nytt år!
  Ulrika

  SvaraRadera
 5. Önskar dig ett GOTT NYTT ÅR
  Kram.

  SvaraRadera
 6. Nja, vår jul dröjer nog kvar till Knut, även om maten ätits slut. Tomtar, änglar och bockar är så pratglada när de väl fått komma opp ur kistan och granen har barr kvar ett tag till. Du ska inte sucka min vän. Du har säkert hunnit med en massa kul och gjort många människor glada, fast inte just bloggare. Vi väntar så gärna på dina fina bilder. Precis som på tomten :)

  SvaraRadera
 7. God fortsättning!
  Har tänkt på dig den senaste tiden. Har en höna som envisas med att ha kalkben! Jag har kämpat för att hjälpa henne, men hon är den mest svårfångade av dom alla så det har varit långt mellan kurerna. Men i morse fick jag fatt på henne och tvättade och borstade med varmt skönt vatten och såpa. Som avslutning smörjde jag inte hennes ben och fötter med eight hour creame och sedan smörjde jag in med rybsolja för säkerhets skull. Hoppas att kunna ge henne en omgång snart igen. Har du något annat tips?
  Gott nytt år önskar Malin

  SvaraRadera
 8. Här är all jul kvar. Men i dag strålar solen och det känns inte ett dugg juligt. Var nästan på vippen att börja jula av, men jag vet hur mysigt jag kommer att tycka att det är när mörkret sänker sig, så julen får vara kvar ett litet tag till :)

  Solsken
  //Linda

  SvaraRadera
 9. Passar på att önska dej ett gott nytt år
  Mariana

  SvaraRadera
 10. VI har också granen kvar. Den lyser upp så fint så jag vill njuta av den några dagar till.
  Hoppas du har de bästa av mellandagar.
  Kram o gott nytt år!

  SvaraRadera
 11. Mmm, här är också granen kvar....och pynt...men ingen julmat....den är som din, fast i min mage....Gillar din ljuvliga lilla tomte på bordet....
  Får önska dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
  Kram

  SvaraRadera