Translate

tisdag 12 augusti 2014

Alla kära bloggvänner!

Jag har inte glömt er, bara försvunnit in i sommarsvirret. Är bara inne i huset för att laga mat eller sova, så gott det nu går. Öppnar knappt datorn. Njuter av värmen, njuter av trädgården, njuter av alla besök från våra barn och vänner. Njuter även av källarkallt vin, flädersaft och ibland en öl. Vattnar, vattnar, vattnar. Har en liten enkel spridare på "pinne" som jag ställer en halvtimme åt gången (egna brunnar, en gammal grävd, en nyare sprängd) innan den flyttas till nästa törstiga plantering. Fm och em, ca tre timmar per dag. Tar 4 dagar att vattna igenom det viktigaste, sedan börjar jag om. Krukor och växthus inte inräknade.

Mestadels tillbringar jag dagen här
 
eller här
eller här
eller här
eller med rumpan upp här
eller här.
Alltid finns det ogräs att rensa, perenner att ansa, häckar att klippa. Men... bäst är solstolen och en bok!
Hej hopp!


8 kommentarer:

 1. Din trädgård ser underbar ut på bilderna.Och vilket härligt stort växthus du har.
  Värmen denna sommar har gjort att man blivit sittande i skuggan med en bok eller stickning.Men nu har tempen blivit mer i min smak.
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Så härligt du har det men det märks att det ligger mycket arbete bakom allt det vackra. Roligt arbete! ! Önskar dig fortsatt fin sommar. Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Det ser allt bra härligt ut hos dig förstår att du njuter. Vattna har jag också gjort i sommar mer än vanligt. Vad härligt att höra att du har kunnat vara utan datorn i sommar det är det inte många som kan säga. Det är viktigt. Var sak har sin tid kan man säga.
  Önskar dig en skön mitt i veckan
  Kram Meta

  SvaraRadera
 4. Men så skönt att du inte har glömt mig! Visst har sommaren varit fantastisk, enda jag kan klaga på är torkan. Har dessutom haft en ovanligt bra semester. Allt blir bättre med värme.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ser så fint ut i din trädgård!!
  En liten fråga! har inte du Hedemora höns? och kanske en tupp över eller vill byta mot min?
  Mariana

  SvaraRadera
 6. Samma här! 30 grader är för varmt! Men nu är det mycket bättre när det är ca 20 grader. Din trädgård verkar dock att ha klarat värmen utmärkt!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 7. Jag har också levt utomhus hela sommaren. Dator, vad är det ;-)
  Nu har det regnat och åskat i säkert en vecka så då blir det plötsligt lite tid framför just datorn hihi. Längtar efter solen och lite värme igen!
  Mysiga miljöer du har att sitta i. Härligt med olika sittplatser så man kan välja efter behag.
  Ha det gott. /Ingela

  SvaraRadera
 8. Vad fint du har det! Du gör som alla vi andra, njuter....och det ska vi göra, för ingen vet om vi får uppleva en så ljuvlig och varm sommar någon mer gång....för nog har den varit lite annorlunda mot andra somrar...eller? Så fortsätt och njut du.
  Kram

  SvaraRadera