Translate

fredag 4 september 2015

Två eldiga damer

Åh, alla ni goa bloggvänner! Ni värmer i septembermorgonens dis med era fina och rara kommentarer här hos mig, trots att jag är så dålig både på att kommentera hos er och att lägga ut nya inlägg på bloggen. Det är inte av ointresse utan för att det tar sån´ otroligt lång tid att kommentera, göra inlägg och försöka fatta vad som händer med mina inställningar på bloggen. Inget bredband här, inte. Varje bild får jag lägga in två ggr, texten går inte att få som jag hade förut, både för liten och fel typsnitt. Så ibland tänker jag: nu skiter jag i att blogga. Men sedan tar jag mig i kragen och fortsätter.
Och hoppas på att ni fortfarande finns där, ute i bloggvärlden.
Många kramar till er alla!!!
Törnrosa
´Moses Fire´


´Mauna Loa´


8 kommentarer:

 1. Hej Gunilla! Jag bor oxå på landet och det där med internet är inte varit det bästa. Tills nu... Vill du veta mer så ring mig // Åsa VTS

  SvaraRadera
 2. Vilka skönheter och så snyggt ihop med oreganon (för det är väl det?) Jag känner mig också dålig på att ta mig tid att kommentera trots att jag så gärna vill men det är ju det där med tiden... Hoppas du får en skön helg. Solroskramar. /Lotta

  SvaraRadera
 3. Det är så roligt att höra ifrån dig då och då! Och få se vad du håller på med. :)
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 4. Synd när det krånglar men det borde gå att fixa, hoppas jag för det är så roligt att kika in hos dig! Härliga kompis växter!
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 5. Så länge du inte sover i hundra år....så väntar jag gärna för att få se dina vackra bilder! Och plaskebadet blev ju alldeles fantastiskt! Jag kommer förbi när jag hittat baddräkten :) Nu åker jag till trädhårdsdagen i Enköping. Kanske ses vi?

  SvaraRadera
 6. Vad fina bilder på dina dagliljor den första kombon var ju bara såå fin. Här har det funkat bra ett tag nu så jag hoppas det gör så i fortsättningen med på resan var det inget vidare kontakt så att säga.Men du så bra det blev med vattnet nu längtar du väl efter sol och värme.?
  Ha det så gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 7. Ja jag är kvar och dina dagliljor är verkligen eldiga. Funkar bra på hösten tycker jag.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Jag kikar in till dig och önskar en GOD JUL. saknar dig på bloggen hoppas du kommer igen snart
  Kram Meta

  SvaraRadera