Så många lyckades jag rädda från höstens våld. Räknade kärnorna, kokade lite till. Klämde i en halv citron, sockrade rejält. Mumsig sylt blev det. Att ha på yoghurten till lunch.
Och du har såklart rätt när det gäller inlägget på min sida! Man kan hålla på så länge det inte fryser rejält och faktum är..sen har man ju beskärningen av äppelträd på senvintern och ...Jaa! vi kan hålla på året runt faktiskt :) Inte mycket vila hos oss inte ;)
Mmm, ser gott ut!!
SvaraRaderaOch du har såklart rätt när det gäller inlägget på min sida! Man kan hålla på så länge det inte fryser rejält och faktum är..sen har man ju beskärningen av äppelträd på senvintern och ...Jaa! vi kan hålla på året runt faktiskt :) Inte mycket vila hos oss inte ;)
Kram
Det ser rackarns gott ut!
SvaraRaderaHa en fin helg
Malin
Gôtt!
SvaraRaderaKram
Ser ljuvligt ut!
SvaraRaderaHa en härlig fredag!
Kram Hélena
Yummy, yummy!Tur att inte farbror Blåst tog alla :)
SvaraRaderamums ;0)
SvaraRaderaKnus Dorthe