Translate

tisdag 23 oktober 2012

Gult, var ordet.

När nu solen för en gångs skull visade sig nästan en hel dag var jag snabbt ut med kameran. Vilket ljus det var! Kan inte låta bli att dela med mig av naturens under, finns hur mycket som helst att njuta av. Även om hösten mestadels gör mig lite nedstämd och molltonad var jag lycklig idag då jag sprang omkring med kameran och hittade alla häftiga höstmotiv.

Hej hopp!

11 kommentarer:

 1. Så otroligt vackert det är! Jättefina bilder.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Vi hade också ett fantastiskt gult sken i trädgården i går eftermiddag. Tyvärr hann jag inte fotografera den korta stunden det varade, men det var roligt att du gjorde det.....för det var precis så här det var. Massor av gula nyanser som lyste när solen sken. Detta är definitivt inte min favoritårstid, men korta stunder kan man ändå njuta när det är vackert:-)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag såg den också. Solen! Underbart!Men inte kunde jag lämna jobbet och fara hem och fota:( Hoppas på fint till helgen för nu behöver jag få undan löv.

  SvaraRadera
 4. Riktigt härliga höstfärger! Synd att vi inte får behålla dem hela vintern... Underbart är kort, som vanligt!
  /Katarina

  SvaraRadera
 5. Vackert förfall men snart är det förbi, jag ser skillnad för varje dag, färgerna suddas ut.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Tycker hösten är ovanligt gul i år?!Jag vet inte om det är för att våra vanliga skogslönnar går direkt på gul färg här där vi bor i stan däremot där har de sprakat i all färger som vanligt hm...eller så kan jag ha börjat gilla gult mer o därför ser på färgen på ett annat sätt?!Vad vet jag :-)
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 7. Your photos show how lovely the changing leaves look when the sun shines and higlights all of the golden colours. Even the decline of the Hosta has its own beauty. I like the scene by your gate, with the wooden bench next to the pathway. It looks like a tranquil spot to rest, since you are surrounded by the plants.

  SvaraRadera
 8. Många fina foton av den gula perioden! Tror att vi har samma känsla för hösten, du och jag, den gör en litet nedstämd. Tur att advents- och julperioden kommer snart, så man får titta på litet annat pynt! Sedan känns det alltid bättre efter julen. På väg åt rätt håll...

  SvaraRadera