Translate

torsdag 6 juni 2013

Tack, alla ni rara

bloggvänner för era snälla och mysiga kommentarer hos mig. Gissa om ni gjort mig glad! Insåg att det faktisk inte går att sluta blogga.
Här kommer det en försommarbukett till er allihop!!! Kramar.


Hej hopp från Törnrosa

10 kommentarer:

 1. Hej,
  tack för den fina buketten! Skönt att du är tillbaka och även om det inte är någon tröst så kan jag säga att inte bara din trädgård har tagit mycket stryk under våren. Mina bästa största rosor är sig inte lika, frystorkade till stora delar, ett fåtal är helt oskadda bl a 'Nevada'. Tänkte ta bort den för något år sedan pga att den var så stor, vilken tur jag inte gjorde det.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka! Har saknat dig!
  Visst har det varit ett tufft år. Många vackra klätterrosor får börja om från början. Skönt att du kommit till stadiet att du ser möjligheter :-)
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Oj så snygg bukett. Och av alldeles "vanliga" växter. Inspirerande.

  SvaraRadera
 4. Utrolig vakker forsommerbukett. Neste gang skal jeg bruke et hostablad i buketten. Anne

  SvaraRadera
 5. Kul att du är tillbaka! jag har saknat dina inlägg och dina vackra bilder. Trist när mycket tar stryk i trädgården. Bloggandet går i perioder för mig. Man måste känna för det, blir det ett krav är det inte kul. Jag har haft några veckors uppehåll, men nu är det kul igen:-).

  Ha det fint//Laila

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Tack för inbjudan, jag vill jättegärna träffas i sommar! Jag hör av mig :-) Jag bloggar ju i Ena-Håbos nätbilaga också. Jag hoppas att det var ok att jag länkade till dig ang. magnolian? Kram

  SvaraRadera
 7. Hej Törnrosa!

  Du har fått dig en törn av vädrets makter och många av dina växter ser döda ut. Om du dock tar och tittar närmare så kanske upptäcker du att många av rosorna skjuter grönt från basen och rododendronen bryter nytt i många grenar. Visserligen uteblir mycket av blomningen i år men, det är ändå skönt att veta att allt är inte dött.
  Så hav tröst!
  /Anja

  SvaraRadera
 8. Hej!
  ...och TACK för buketten, så vackert med de förkylda bladen, fniss.....de är verkligen snygga i buketter:)
  Ha det gott i försommarsolen.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Vilken vacker bukett! usch vad trist när så mycket har frusit ner, så många fina rosor och magnolian :( hoppas rosorna tar sig igen, eller har dom helt dött...
  Förstår att du tappade lusten för det mesta! Men skönt att du är tillbaka!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera