Translate

söndag 17 augusti 2014

Sista sommarhelgen med alla barnen.

Förra helgen, fortfarande riktigt varmt och härligt. Alla tre var hemma samt flickvän. Så mysigt. Vi lagade mat tillsammans i nästan tre timmar. Det blev olika sorters röror som tzatziki, stekt grön paprika med vitlök, tapenade, guacamole, härligt gröna soyabönor med vitlök och olivolja, små färskpotatisar med rödlök, färsk spenat och olivolja, tomat med mozarella, kallskuret italienskt, ostar, melonskivor, färskt hembakat "mammabröd", starka inlagda pepperones, lättkokt sparris med olivolja och hyvlad parmesan över, colslow, fetaost, stekt halloume med chili, svarta oliver, ljuvlig citronsmakande vit chokladmousse med hallon till efterrätt. Glömde jag något? (Stackars tangentbord...)

 
En bättre avslutning på allas ledigheter och sommaren kan jag inte tänka mig. Alla mina kära barn!
Hej hopp!

9 kommentarer:

  1. Vilken läcker meny ni hade! Skönt att få träffa alla, ja för en vecka sen var det sommar men nu är den tydligen slut.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Nu blir jag nästan lite avis :-) för det finns ju inget mysigare än när alla "barnen" är hemma med respektive och man lagar mat tillsammans, vi brukar också göra en massa smårätter för det gillar alla och så är det så roligt! Tyvärr blir det inte så ofta som alla kan sammanstråla samtidigt då de är utspridda från Ystad till Boden....I februari ska familjen utökas för då ska jag bli farmor!!!! första barnbarnet...guuuud så spännande och kul det ska bli, men då kommer avståndet att kännas ännu större. Ha en fin augustivecka!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Så härligt det ser ut och så roligt att laga mat tillsammans!

    Solsken
    //Linda

    SvaraRadera
  4. visst är det kul när alla är hemma. och vad tomt det blir när alla far hem. minnena har man kvar i alla fall.
    Ha det så gott
    kram Meta

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  6. Åh så härligt, både barnen och maten :)
    Det är inte så ofta man kan samla alla samtidigt längre. Förstår att du njöt.
    Tack för bilden, jag gissar att det är K till höger?

    SvaraRadera
  7. Bara njuta så länge det varar och tänka på alla fina minnen som skapas tillsammans.....dom är bra att ta fram när det viner kallt runt knuten.....=)

    Kram Ninni

    SvaraRadera
  8. Ajaj, nu blev jag hungrig igen. Och det var visst de också efter all tillagning? Det syns att ni njöt. Blev där lite över till kattmat också? :)

    SvaraRadera
  9. Låter hur smaskigt som helst!!!
    Mariana

    SvaraRadera