Translate

torsdag 1 mars 2012

Lunchsällskap.

En stor tallrik med keso, bönor med vitlök och olivolja, babyspenat, avocado, röd paprika och tranbär. Örtsalt och citronolivolja över. Mums. Till det en skål yoghurt med honung. Bar ut allt till växthuset. Tänkte mig en vårlunch tillsammans med lite läsbart.

Jag fick snart sällskap. Miss Marschmallow kom instruttandes genom den lilla glipan jag hade i dörren. "Mmm, vad är det som luktar gott?"

"Kanske kan jag smaka lite, om jag når?"

"Jag räcker inte upp. Strunt samma, jag vill ändå inte ha nån sallad." verkade hon tänka och gick iväg.

Jag fick ha min lunch i fred för vidare uppvaktning.

Och Marschmallow satte sig i sin älsklingsbadbalja. Utan vatten. För att se på.


                                                                      Törnrosa

6 kommentarer:

 1. En sån härlig lunch! Måste skicka lite kattfoton till dig också :)

  SvaraRadera
 2. Ho, vilken urgullig katt! Dom är ju för roliga och när dom sitter så där ser dom så kul ut. Jag har ju två katter och en hund och ibland när jag ska äta i lite mer tillbakalutad ställning så har jag tre flåsande djur runt mig.....då skrattar jag i regel först men sen blir det schas!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig lunch...så mysigt det ser ut!
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 4. Tänk att man alltid har en katt i sällskap när man är ute. Det verkar som de blir extra sällskapliga utanför dörren. Eller är det så att de bevakar sitt revir? Det är ju trivsamt så länge maten får vara ifred. Vår är så nöjd bara han får slicka faten, eller våra fingrar, efteråt:)

  SvaraRadera
 5. Ser så himla rolig ut i badkaret... vilket fin kompis:)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej och tack för titten! :o) Vilken fin blogg du har, hit kommer jag tillbaka. Det ser riktigt skönt ut att sitta i växthuset och äta lunch.

  SvaraRadera