Translate

måndag 22 september 2014

Ute stormar nordan,

 regnet slår mot fönstren och hösten har anlänt. Inne är det spinnande nöjda katter och sovande hund. Varmt och skönt. Levande ljus på bordet. En kopp latte, hårt bröd med nygjord aioli. Mums. Kan en dag i livet vara bättre?

 Hej hopp!

8 kommentarer:

 1. ....det skulle möjligen vara då om det vore liiiiite varmare....? Njut av mysigheten, det lät onekligen härligt....min lille kisse ligger på pannan, och vovvsingen är ute med husse...i regnet och kylan....för nu är det kaaaallt!
  Kram.....och du får väl ta och följa med nästa gång jag far, tihi...

  SvaraRadera
 2. ja minsann det behövs åt värmande idag. Stormen yr regnet piskar och det är allmänt ruggigt.
  Ha en bättre dag i morgon
  Kram Mta

  SvaraRadera
 3. Ja fy vad det blev kallt plötsligt, tar några dagar att vänja sig. Skönt att kunna njuta av vardagliga ting, lugnt och stilla är i sig en njutning.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Nja...det skulle ligga en fruktig marmelad eller chutney på min macka, i övrigt är det på pricken :)

  SvaraRadera
 5. Så mysigt! Det blåste verkligen i går! Jag har bitar av pelargoner överallt på gräsmattan. I dag är det dock jättefint, även om det var -1,5 grader i morse och is över näckrosen. Jag passade på att ta en promenad på lunchen, för i morgon ska det visst bli oväder igen. Ska be maken hyra filmen "the lunchbox" - har velat se den ända sedan den kom och nu är det ju äntligen tid för sådant :D

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 6. Oh du milde så sugen jag blev på aioli, idag har vi tagit hand om sviterna efter stormen dvs en trädgård FULL av nedblåsta grenar och löv. Men man får inte klaga för inget hade tagit skada av stormen! Ha det så gott, Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Hei! Det høres veldig godt ut. Men jeg merker at jeg stritter i mot mørkere og mørkere kvelder. I går var jeg redd for at frosten skulle komme i natt, men hagen klarte seg.
  Ha det godt! Anne

  SvaraRadera
 8. Det är fördelen med ruggigt väder; att man får vara inne och ha det skönt! Och det låter som om du har det helt perfekt.
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera